Krachtig Onderwijs met Slimmerik

on

Jarenlang heeft Inge Wessels zich met veel enthousiasme ingezet binnen het domein van het basisonderwijs in Eindhoven. Ze begon als leerkracht en klom op tot intern begeleider, waarbij ze een schat aan onderwijservaring vergaarde en elk aspect van dit nobele beroep omarmde.

Inge’s onderwijsreis is net zo divers als haar interesses. Gedreven door een diepe liefde voor kinderen en hun ontwikkeling begon ze aan de PABO. De zoektocht naar meer diepgaande kennis leidde haar naar onderwijskunde, terwijl haar passie voor leiderschap en visionair werken haar naar de opleiding voor schoolleiders bracht. Vandaag vormen al deze elementen naadloos samen Slimmerik, een boeiend en uitdagend initiatief dat Inge’s uitgebreide expertise belichaamt.

Buiten haar professionele bezigheden geniet Inge van lezen, tuinieren, fietsen, wandelen en het luisteren naar muziek. Documentaires, theater- en museumbezoeken, vooral in onbekende steden, staan ook hoog op haar lijst van pleziertjes. Daarnaast zet ze zich af en toe vrijwillig in voor de buurtvereniging in haar eigen wijk.

Onderwijsbenadering bij Slimmerik

Slimmerik werkt met een zorgvuldig uitgewerkt leerplan dat specifieke aandachtsgebieden of leerdoelen voor elk kind dat bijles ontvangt, vaststelt. Inge volgt hierbij de leerlijnen van het basisonderwijs, waarbij de volgorde van inhoudslevering cruciaal is, aangezien elk aandachtsgebied voortbouwt op het vorige.

Inge’s methodologie omvat het starten op het punt waar een kind de lesstof nog niet volledig beheerst. Ze introduceert het materiaal op verschillende tastbare manieren, maakt gebruik van leermaterialen en past praktijken toe die herhaling en versterking omvatten. Gedurende dit proces worden regelmatig formatieve toetsen uitgevoerd om te controleren of het kind de lesstof beheerst.

Resultaten verkregen uit deze beoordelingen sturen de aanpak van Inge, ervoor zorgend dat elk leerdoel succesvol wordt behaald. Indien nodig worden korte herhalingen van eerdere leerdoelen ingevoegd om eventuele mogelijke terugval bij het kind te voorkomen.

Contactinformatie

Geef de educatieve reis van je kind kracht met Slimmerik, waar Inge Wessels passie, ervaring en een op maat gemaakte benadering combineert om effectief leren te bevorderen.

Other Also Read

Explore insightful articles that offer expert insights

Create a website or blog at WordPress.com